Ochrana osobných údajov


 

Prevádzkovateľ eshopu Petr Javořík, IČO: 76018334, se sídlem Varšavská 715/36, 120 00 sa zaväzuje chrániť Vaše súkromie a osobné údaje v súlade so zákonom č. 101/2000 Sb., o ochrane osobných údajov a o zmene niektorých zákonov, a ďalšími súvisiacimi právnymi predpismi. V tomto výhlásení sa uvádzajú všetky informácie a opatrenia, ktoré používame pre ochranu osobných údajov uživateľov našich stránok.

Prístupom a použitím stránok cool-ceny.sk vyjadrujete svôj súhlas s postupmi získavania a použitia informácií, ktoré sú v tomto vyhlásení opísané.

 

Získavanie informácií

Pri nákupe od Vás môžeme požadovať osobné údaje ako meno a priezvisko, adresa, email alebo telefón. Tieto informácie nám nemusíte oznamovať, bez nich Vám ale nebudeme schopní poskytnúť naše služby a doručit Vám požadovaný tovar.

 

Využívanie informácií

Údaje získané od Vás používame pre dodanie Vami objednaného tovaru a pre elektronické zasielanie zaujímavých informácií.

 

Vaše údaje sú u nás v bezpečí

Prevádzkovateľ eshopu sa zaväzuje zaistiť bezpečnost Vašich osobných údajov a zamedziť ich neoprávnenému zhromažďovaniu alebo inému zneužívaniu. Plne dodržujeme všetky zákonné pravidlá upravujúce nakladanie s týmito dátami.